rouwvervoer

Rouwvervoer

Uitvaartverzorging Wim Zwijnenburg kan voor u het vervoer op de dag van de uitvaart geheel aangepast aan uw wensen verzorgen. Samen met u kijken we niet alleen naar de verschillende mogelijkheden maar ook naar de eventuele versieringen van het rouwvervoer waarbij heel veel opties zijn zoals o.a. kransen, linten, clubvlag, etc.

Het een en ander is wel afhankelijk van het gekozen vervoer. Daarom is het wenselijk om het vervoer voor de uitvaart zo snel mogelijk te kiezen. Bovendien kunnen sommige vormen van rouwvervoer extra maatregelen via de gemeente, de begraafplaats of het crematorium vereisen. Door onze jarenlange ervaring zijn we op de hoogte van de lokale regelgeving. Uitvaartverzorging Wim Zwijnenburg kan u rouwauto’s in wit of in zwart of in een kleur naar eigen keuze aanbieden. Het is niet ongebruikelijk dat een roze auto wordt gevraagd bij de uitvaart van een jong meisje. Bijna alle typen auto kunnen voor u verzorgd worden, van Rolls Royce tot oude eend, van oldtimer tot limousine.

Tegenwoordig wordt er regelmatig gevraagd naar de zogenaamde rouwbus. De geliefden van de overledene kunnen op deze manier samen de reis naar de laatste rustplaats maken. Deze rouwbus kan door ons op allerlei manieren aangepast worden aan uw wensen. Zo wordt het bijvoorbeeld mogelijk om met behulp van de faciliteiten die deze bus biedt een plechtigheid te houden op een plaats naar uw wens.

Voor de motor liefhebber zijn er bij Uitvaartverzorging Wim Zwijnenburg ook legio mogelijkheden. Te denken valt aan de rouwmotor waarbij de kist op een speciaal daarvoor vervaardigd zijspan vervoerd kan worden. Ook kan de kist worden vervoerd door middel van een speciaal ervoor gemaakte aanhangwagen. Deze aanhangwagen kan eventueel ook achter de eigen motor worden bevestigd.

De rouwkoets is nog steeds in gebruik, getrokken door een tweespan of soms zelfs vierspan paarden. We zien een toenemende vraag naar de looprouwkoets. Niet alleen omdat het milieu hierdoor niet wordt belast, maar ook omdat het een vorm van intimiteit geeft om je dierbare eigenhandig met eigen kracht naar de laatste rustplaats te brengen. Ook milieuvriendelijk en door Uitvaartverzorging Wim Zwijnenburg leverbaar is de rouwfiets. Was de overledene een enthousiast fietsliefhebber of op een andere manier erg betrokken bij het fietsen dan kan dit een gepaste keuze zijn.

Mocht u andere specifieke ideeën hebben dan kijken we graag samen hoe die het beste uitgevoerd kunnen worden. We zorgen er ten allen tijde voor dat het rouwvervoer geheel in stijl en naar uw persoonlijke wens verzorgd is.