• Slider Banner

    Uitvaartverzorging Wim Zwijnenburg

    24/7 bereikbaar op 010-2429812

    Read more

Welkom bij UWZ Rotterdam

Geachte bezoeker,

Welkom op de internetsite van Uitvaartverzorging Wim Zwijnenburg Rotterdam.
Door ruime ervaring vinden wij dat het organiseren, begeleiden en uitvoeren van uitvaarten van mensen ook anders zou kunnen dan bij de meer reguliere uitvaartondernemingen.

Ons doel is om op een heel eigentijdse manier, met respect voor het leven en de wensen van de overledene, de uitvaart te begeleiden. In alle rust, vertrouwen en met aandacht voor detail nemen wij hier, samen met de nabestaanden, alle tijd en gelegenheid voor. Uitvaartverzorging Wim Zwijnenburg is daarbij,
naast het begeleiden en uitvoeren van traditionele uitvaarten, gespecialiseerd in bijzondere uitvaarten zoals die van kinderen, jongeren en volwassenen met speciale wensen betreffende hun uitvaart.

Te denken valt dan aan de wens van een overledene om de uitvaart een afspiegeling te laten zijn van het leven waarbij specifieke unieke kenmerken van hem of haar de leidraad van de uitvaart vormen.

Wij bieden onze diensten aan in Geheel Zuid-Holland en wijde omgeving

Rotterdam, Rhoon, Poortugaal, Barendrecht, Hoogvliet, Nissewaard, Schiedam,
Vlaardingen, Capelle a/d IJssel, Drechtsteden en omgeving,

maar zijn tevens op aanvraag in alle steden van Nederland.

Wanneer u persoonlijke informatie wenst, kunt u ons bereiken via de contactgegevens op deze site of door het invullen van het informatieformulier. Wij kunnen u dan desgewenst op afspraak bezoeken en u van de nodige informatie voorzien.

Klik op de foto voor info/prijzen

 

Keurmerk Persoonlijke Uitvaart

Keurmerk Persoonlijke Uitvaart

Wij zijn trotse houder van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart. Hierbij beoordeeld niet alleen het keurmerk onze werkzaamheden maar ook de nabestaanden heeft hier een stempel op en dat is het werkgebied waar het om draait. Dit keurmerk geeft aan dat uitvaartverzorging een vak is met kennis, ervaring en zeker de transparantie.

Klik op het logo voor de website.

Uitvaartverzorging Wim Zwijnenburg voor een waardig en persoonlijk afscheid.